Proef de beste kwaliteit kip van eigen bodem

Als u een stukje Boerderijkip koopt, weet u wat u krijgt: ambachtelijke Hollandse scharrelkip, die gegarandeerd een beter leven heeft gehad. Eerlijk vlees dus, dat met zorg en aandacht de weg naar uw bord heeft gevonden. Onze boeren houden van hun vak, kiezen bewust voor duurzaamheid en hebben aandacht voor dierenwelzijn. Boerderijkippen leiden daardoor een plezierig leven met weinig stress. Elk exemplaar wordt met de grootste zorg omringd: van ei tot kip zijn onze vakmensen erbij.

Omdat we van begin tot eind blijven controleren of we voldoen aan de hoge dierenwelzijnseisen, blijft de kwaliteit gewaarborgd. Bovendien wordt het hele proces getoetst op voedselveiligheid en voldoet deze aan de strengste kwaliteits- en hygiënestandaarden.

Hollandse scharrelkip

Boerderijkip is niet zomaar kip, het is échte Hollandse scharrelkip. De Boerderijkip heeft een overdekte vrije uitloop en kan altijd binnen of lekker buiten scharrelen. Veel daglicht én variatie dus, met alle mogelijkheden voor natuurlijk gedrag.

Ambachtelijk vakmanschap

De Boerderijkip kan rekenen op het ambachtelijk vakmanschap van de boer. Die zorgt voor goede hygiëne, een aangename temperatuur, een natuurlijk dag- en-nachtritme, de allerbeste verzorging en… heel veel aandacht. Die combinatie zorgt voor gezonde en gelukkige Boerderijkippen.

Antibioticavrij

De Boerderijkip wordt met liefde en passie grootgebracht. Ze krijgt de tijd om te groeien, heeft een ontspannen leven en is gegarandeerd antibioticavrij. Zo blijft de Boerderijkip een stress-arme en kerngezonde kip.

Volledig natuurlijk voer

De Boerderijkip krijgt verantwoord voedsel van de boer. Die strooit namelijk 100% plantaardig voer met wel 70% procent granen, en zorgt natuurlijk voor vers water. Wel zo gezond!

Eerlijk product, betere smaak

Boerderijkip is trots op haar Beter Leven-keurmerk. Het is een eerlijke, verantwoorde kip van eigen bodem. De betere keuze, die beter smaakt!

De lekkerste producten

Laat u inspireren door onze Boerderijkip-recepten: van oer-Hollandse klassiekers tot en met exotische favorieten. Bereid ze met liefde en zet echt iets bijzonders op tafel.

Kippenbouten met limoen en aardappeltjes
Serveer met krieltjes en de partjes limoen.
Bekijk recept >
Mediterrane kippenbouten uit de oven
Gekruide Boerderijkip-kippenbouten.
Bekijk recept >
Pindasoep met kip
Lekker met pittige kroepoek en een noedelsalade.
Bekijk recept >

Exclusief voor slager en poelier

Boerderijkip is een geregistreerd merk van Foodimpuls. Alle Boerderijkip-producten voldoen aan de strenge eisen van het Beter Leven-keurmerk 1 ster.

Boerderijkip-producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Foodimpuls, voor slager en poelier.

Back To Top